Turn signal/Wiper issues? - Jeep Compass Forum
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
post #1 of 2 Old 06-06-2013, 11:34 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Alberta Canada
Posts: 7
 
Garage
Turn signal/Wiper issues?

Hey everyone, I have a 2012 limited 4x4.

The issue is, when driving, on occasion (maybe once or twice a week), when I put my turn signal on, the wipers engage for one swipe.

Not exactly major, but I'm worried it might be a symptom of some bigger issue later.

Took it to the dealer, and they were unable to replicate the issue, so they just told me not to worry about it.

It only happens once and a while, but its a little bit annoying.

Has anyone else had this issue or something similar?

Thanks!
RCAF_JP is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-07-2013, 12:58 PM
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 378
 
How much time/KM do you have left on your warranty?
JeepCares is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jeep Compass Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome