Remote starter problems after HID - Jeep Compass Forum
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
post #1 of 3 Old 12-29-2010, 06:39 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Canada
Posts: 245
 
Garage
Remote starter problems after HID

I've installed my HID and have disconnected the battery. Since then, my alarm works but not my remote starter. The installer told me that my HID harness has surely made something that the remote starter didn't like but I've tested my harness before the install and there was no shorts. I'm pretty sure it's only because I've disconnect the battery but that is crap if it does this all the time.

Does anyone have remote starters and have disconnected their battery?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HID Trois-Rivières /
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mowgli is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 12-29-2010, 07:29 PM
Senior Member
 
Shecky's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Spruce Grove, Alberta
Posts: 315
 
Garage
what brand is it? does it have a valet switch, or "service mode"


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beep Beep I'm a JEEP!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(O[][][][]O)
Shecky is offline  
post #3 of 3 Old 12-29-2010, 10:10 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Canada
Posts: 245
 
Garage
It's a Nordic Start. I've tried to put it in valet mode and then on again but it didn't work. I'm gonna go to Future Shop January 5th but I guess I will have to pay because he thinks that it's my fault.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HID Trois-Rivières /
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mowgli is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jeep Compass Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome